Fallen fura

Idag fick jag till ett riktigt dunderpass! Allt gick min väg! Jag började med att gå i raskt, övergick i att "indianhoppa"mig fram till att löpa med höga knän, rumpsparkar och sprinta mellan lyktstolpar. 

Mitt i passet fick jag för mig att jag skulle ge mig på min Akilleshäl, jämfotahopp upp på ett omkullfallet träd. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag tog sats och hoppade, kom visseligen upp på trädet, so far so good. 

Problemet var bara det att jag blev stel som en pinne och slog ner i marken på raka ben och studsade följaktligen bak och landade pladask på rygg på skogstigen. 

Lätt i chock, stirrande upp på tallarnas kronor. Haha! Måste ha sett asroligt ut! Kan säga att jag är tacksam att ingen kom just då. Gjorde inte illa mig fysiskt, men reste mig snabbt upp, borstade av mig och sprang från platsen med ett aningens sårat ego. 

Nåväl, nu har jag lärt mig min läxa. Det blir till att böja på benen nästa gång vid nertramp. 
För övrigt var det ett klockrent pass och jag var/är så glad att jag tog mig ut idag även om det tog emot. Annars hade jag missat den glädjen som bara träningen kan ge.