Jag kanske inte blir världens smalaste brud, men vad gör väl det?

Två dagar i rad har jag PW:at ner till vattnet med dottern i vagnen och hem igen. Har varken bada eller ens solat i bikini eftersom det har blåst så in i vassen i vassen.
Mitt badsällskap har inte direkt varit på hugget heller, utan sovit gott i vagnen.

På kvällarna har jag tränat TRX och jag försöker att hålla i träningen 5 dagar i veckan. För tillfället är målet att hålla ungefär samma vikt till bröllopet, men tona kroppen. Klänningen är ju ändå sydd efter min nuvarande figur.

Betyder det att jag har lagt ner att nå min målvikt? Absolut inte! Jag vet att jag inte kommer gå ner så mycket mer innan bröllopet och det känns ok med tanke på att det är ca 20 dagar kvar. Däremot vill jag forma kroppen lite innan dess och för det är TRX toppen. 

Mitt långsiktiga mål är fortfarande att gå ner ca 8-10 kg till. Kanske kan jag få känna mig supersnygg i min bikini på bröllopsresan i alla fall.😉 Jag mår och känner mig för övrigt redan mycket snyggare och gillar det jag ser i spegeln igen och det har ju hela tiden varit en del av resan att få må bättre än tidigare både psykiskt och fysiskt. 

Jag vet att jag kommer att känna mig vacker på vår bröllopsdag trots att jag inte kommer vara världens smalaste brud. Dessutom vet jag att Micke tycker att jag är världens vackraste och det betyder trots allt mer än något annat.❤