Tjohoo!!!

Morgonens vikt!

Jag utmanar mina gränser.

Oj vad jag har kört på de senaste veckorna, allt för att få känna mig bekväm i min bröllopsklänning. Resultat den senaste veckan är -0,4 kg. Kanske inte riktigt det resultatet jag hade hoppats på.

Till och med i regn och rusk har jag hittat andra sätt att röra mig på. Igår öste regnet ner när jag tog min kvällspromenad så den blev inte lika lång som planerat och då kände jag att jag ville göra något mer. Fram med en yogamatta och så körde jag rumpa och mage medan det mullrade.

Idag överraskade jag mig själv rejält. Ni som har följt mig här på bloggen vet mitt hat mot utfallssteg för jag suger på det. Under morgonens pass fick jag den briljanta idén att köra utfallsgång över gräsmattan. Till min stora förvåning kunde jag sätta ner bakre knäskålen i gräset varje steg jag tog. Det kunde jag definitivt inte förr, måste vara TRX:n som jag har att tacka för det.

Det känns så roligt att kroppen svarar på träningen och att jag kan göra saker som kändes omöjliga.

2 PW och bröst

Så härlig träningsdag idag, till skillnad från igår när jag kände mig orkeslös.Blev 2 PW och ett pass bänkpress med 20kg på 100 reps uppdelat i ett x-antal set.

God mat idag också, tycker verkligen att jag får äta gott just nu och ser fram mot mina måltider. Mat smakar ju alltid bättre om man har fått röra sig lite också.