Gott nytt år!

Idag har jag tagit 2 promenader uppe hos svärföräldrarna. En med dottern i vagnen och en själv. Målet är att gå 3 ggr i veckan och det har jag gjort nu. Nöjd - ja, nyårsredo - absolut!


Fick tillfälle att testa min nya träningsjacka som jag köpte på HM häromdagen. 


Den var så bra, den satt där den skulle trots rörelser och dessutom värmde den där den skulle och släppte ändå in luft. Kanoners!

Hade tyvärr inte de bästa träningsskorna på mig, de glömde jag hemma. Nu tar vi nya tag, med träningsskor på.😉 2017 här kommer vi! 

Nu är glada julen slut...

Chokladen och pepparkakor bytes ut. Nu är det dags för "vanlig" mat igen. 


Julhelgen har satt sina spår, 79,8 på vågen, men jag är faktiskt inte orolig. Jag vet vad jag behöver göra. Nu får vågen stå några veckor och samla damm, ingen idé att hetsa upp sig.

Dagens frukost.

Dagens frukost bestod av en filtallrik med havregryn, pumpakärnor, gojibär, äppelbitar och kanel. Ett stort glas vatten, kaffe med lättmjölk och 1 kokt ägg. 

Dagens lunch.

Till lunch blev det 55g Halloumiost, 1 stekt ägg, grönkål, rödkål, rödbeta, morot och pressad citron. 1 glas vatten och 1 frukostknäcke med 1 skiva 17% ost och bregott mellan. 


"Rom bygges inte på en dag" och jag tänker inte stressa eller pressa min kropp. Maten jag äter idag är i alla fall mycket bättre än den jag åt igår. Och nej, jag kommer inte knapra morötter på nyårsafton. Men tills dess blir det inga undantag.  

I nästa inlägg ska jag berätta om mina träningsmål för 2017. Hoppas alla får ett par mysiga mellandagar. 

Alltid lika lätt vid juletid.

Som vanligt när julen kommer så blir världen en enda stor sockersliskig röra. Det dukas upp med stora kakfat och choklad överallt.

Jag försöker ändå att välja mina strider.
Allt behöver ju inte förtäras...

Sallad kan också vara gott och så slipper man det dåliga samvetet efteråt.