Vårt bröllop!

Det var en helt fantastisk och magisk dag! Allting blev precis som vi hade önskat och det var underbart att få dela dagen med våra nära och kära.

Hur gick det med vikten då, kom jag i mål? Jag vägde mig inte på vår bröllopsdag eftersom jag inte ville bli besviken om vågen visade en högre siffra än jag ville och jag av den anledningen inte skulle känna mig lika vacker.

Några dagar innan bröllopet visade vågen 77,3 kg och dagen efter bröllopet var min kvällsvikt 77,5 kg. Så min gissning är nog att jag klarade av att nå 76, något på min bröllopsdag, vilket var målet.

Jag kände mig i alla fall som en prinsessa på vår bröllopsdag och fick dessutom min prins och det var trots allt viktigare än vikten.

Är jag klar nu? Nä, trots några dagar med ostrukturerad mat är mitt nya mål att nå 70 kg. Min morot nu är bröllopsresan, då ska jag se bra ut i bikini.

Älskar min klänning och har lite svårt att smälta att den ska hänga i en garderob nu. Har sagt till mannen min att om vi får chansen att gå på maskerad framöver så ska jag vara utklädd till brud. 😉