Det tog "bara" 1 år.

För nästan exakt 1 år sen gick jag in på XXL en vecka innan Tjejmilen för att köpa mig en träningsjacka. Expediten var en trevlig tjej som kom med många goda råd och efter att ha pratat en stund rekommenderade hon mig att pröva ett par kompressionsbyxor. Sagt och gjort jag gled in i ett par 44 och de satt som gjutet. Problem var bara det att jag just skulle köpa en jacka och inte riktigt tyckte att jag hade råd med ett par byxor också.
 
Jag sa till henne att om jag sprang hela vägen på Tjejmilen och inte gick en enda gång så skulle jag komma tillbaka dagen efter och unna mig byxorna med, jag ville ju så gärna ha dem.
 
Jag sprang hela vägen, men hamnade på akutmottagningen på natten (se gammalt inlägg) och mådde allt annat än bra flera dagar efteråt. Sen blev det liksom aldrig av...
 
Idag åkte vi åter till XXL eftersom jag fick ett par gummistövlar i födelsedagspresent av min man och dessa skulle inhandlas. När jag hade provat stövlarna tog jag en tur till avdelningen med löpkläder. Där fanns både expediten och byxorna kvar! Så idag kom jag (1 år senare) äntligen hem med mina kompressionstajts i storlek 40!!! Jag hittade dessutom ett par tajts på rea så de fick också följa med hem.
Är mycket nöjd med dagens shoppingtur och uppdateringen av min träningsgarderob!☺ Nu ska här tränas och plockas svamp!
 
Tack för min födelsedagspresent älskling! ❤