Tänk vilken skillnad ett päron kan göra.

Naturligtvis har jag dragit på mig en ny förkylning och hostar titt som tätt så träningen kan jag bara glömma för tillfället.

Inte nog med att jag inte kan träna som jag vill, idag fick jag också ett bevis för hur mycket en liten förändring i kosten kan påverka kroppen. 

Jag hann och kom inte heller ihåg att äta mitt första mellanmål på förmiddagen. När det väl var dags för lunch så var jag sååå hungrig. Det var först på eftermiddagen när jag skulle äta mitt andra mellanmål som jag förstod varför. I min skrivbordslåda låg päronet som jag skulle ha ätit på förmiddagen och väntade i sällskap med två kiwi. 

På kvällen när jag kom hem skrek kroppen efter mat, vilket även barnen gjorde. Så trots min egen hunger valde jag att stilla deras först (mamma som man är). Så där stod jag och stekte pannkakor åt dem medan magen ropade MAT!

När barnen var utfodrade och nöjda gjorde jag havrepannkakor till mig själv. Jag var så hungrig så det var först när jag ätit upp pannkakorna som jag mäktade med att göra en sallad. 
Den här tallriken såg därför inte allt för rolig ut, men det smakade desto bättre. I pannkakorna var det frysta hallon och kardemumma. Jag hade sötningsmedel strö på för att få lite sötma. Det var verkligen så gott (det kan ju i och för sig ha berott på min akuta hunger😉)! 

Tänk att ett päron påverkade resten av min dag så mycket. Det var som om balansen rubbades totalt och min "matklocka" packade ihop och åkte hem. Har lärt mig min läxa.