Effektiv lördag.

Förmiddagen tog vi det lugnt. Det här var första lördagen på länge då vi inte har något inplanerat och vi såg fram mot en stillsam dag hemma. Haha, trodde vi... Barnen blev naturligtvis rastlösa efter bara några få timmar. Så det blev till att gå ut. 

När vi kom ut blev jag rastlös. Vädret var toppen och hade det inte varit för min förkylning hade jag gärna sprungit en runda. Barnen lekte med sitt, dottern i sandlådan och sonen sparkade boll med Micke. För att roa mig själv gick jag och hämtade vår sopkvast och sopa rent ute på vägen vid brevlådorna och in till oss. 1 timma senare hade jag skaffat mig härliga blåsor i händerna och träningsvärk i latsen, då fick Micke ta över avsluta det hela (nöjd nu älskling❤😉).

Allvarligt talat, de som sandar hos oss på vintern måste ha missförstått konceptet helt. Det är inte den som häller mest grus på 1 cm nysnö som vinner! 

Hursomhelst, blev helt enkelt lite smygmotion. Resten av dagen gick sen i samma tema. Jag dammsög, tvättade fogarna och kaklet i badrummet och dammtorkade. På kvällen damp jag ner i soffan med en välförtjänt skål med mitt "lördagsgodis".

Ananasgubbar och nötter.😋
Publicerat i Mammaliv / Träning
Taggar: Mammaliv / Träning
#1 / / Anna:

Gott!

Svar: Var första gång jag smakade dem. Goda, men lite konstig att äta jordgubbar som smakade ananas. 😊
rundtillsund.se

gott