Harmoni.

Just nu mår jag bra, jag vet fortfarande inte vad som är fel med min mage, men jag vet vad som inte är fel och det är en glädje i sig. 
 
Jag har börjat nytt jobb och än så länge trivs jag jättebra, hoppas verkligen att den känslan håller i sig.
 
Jag och sambon har fixat till irritationsmoment här hemma, bland annat har dottern har fått en egen garderob (vi är trångbodda med lite förvaringsutrymme). Duschslang och upphängning har bytts ut och numera behöver man inte riskera att få ett duschmunstycke i huvudet när man stänger av duschen. Alltså små saker som gör stor skillnad i vardagen. 
 
Dessutom fungerar maten klockrent just nu. Jag känner inget behov av att svulla. Igår köpte jag inte ens något lördagsgodis eftersom jag uppriktigt inte kände mig ett dugg sugen när jag såg allt godis i affären, blev snarare lite äcklad. Hade en punschglass från Glassbilen kvar i frysen så det blev mitt lördagsmys. Kändes perfekt och lagom onyttigt. 
 
Det enda som jag inte kommit igång med än är träningen. Fast jag känner, konstigt nog, ingen stress över det, däremot har styrketräningssuget börjat komma tillbaka. Tror delvis att det har med rädslan för vad som ska hända när jag springer igen att göra. Jag har ju inte sprungit sen Tjejmilen. Kanske dags att damma av TRX-bandet och börja lite smått och se vad som händer med knopp och kropp.