Mat utan tvång.

Vilken befrielse det är att slippa skriva ner och väga mat!😃
 
I en vecka nu har jag släppt på mitt kontrollbehov och litat på processen och hittills är jag bara positiv (och lite nojig). Har även sagt upp mitt abonnemang på Viktklubben.
 
Den lilla rösten som oroar sig för vad som kommer hända nu när jag inte har kontroll eller som tror att jag ska misslyckas får inte utrymme att ta över. Den dämpas av min vilja till förändring, det jag har gjort hittills har ju bevisligen inte fungerat.
 
Är så glad att jag bad om hjälp av denna fantastiska person!😊💖
 
I en vecka nu har jag ätit gott och känt mig mättare än på länge. Jag fick veta att jag får i mig på tok för mycket tomma kalorier och dolt socker. Nu har jag fått några punkter att förhålla mig till i väntan på att mina kostrekommendationer blir klara.
 
Redan nu kan jag känna en positiv förändring i mitt humör, med mindre huvudvärk och trötthet. Dessutom känner jag mig inte lika uppsvälld i magen längre. 
Dagens middag, morgondagens matlåda. 

Mina lår!!!

Igår gick jag runt och mös på jobbet, äntligen träningsvärk i både lår och triceps! Låter säkert urfånigt, men ack så skönt att få träna igen. Har verkligen längtat.
Körde TRX när minisarna krypit i säng och fick till ett bra pass för hela kroppen på 30 min. Därefter plågade jag mina korta muskler med tortyrredskapet foam roller i 30 min. 
 
Jag har skrivit upp min kost även förra och denna vecka eftersom jag var sjuk innan och absolut inte åt som jag brukar när jag är frisk. I lördags slank dock några onyttigheter ner, men ärlig som man är skrevs även detta upp på kostschemat. 
Några nyttigheter blev det också förstås, rågkusar med avokado är inte helt fel det heller. Livet handlar ju trots allt om att hitta balans.😉
Behöver nog införskaffa mig ett nytt gymkort snart, saknaden är större än jag trodde att den skulle bli. Ha en fortsatt skön vecka ni som hittat hit. 

Nystart!

Förkylningen som blev en luftrörskatarr med pencillin som följd, vilket blev en öroninflammation under pågående pencillinkur. 
 
Tji fick jag för att jag sa att jag inte ens blev snorig när resten av familjen lekte sjukstuga som allra bäst för sju till fyra veckor sen. 
 
Är inne på tredje veckan själv och vill verkligen bli frisk nu. Känner mig som en liten gris som göder mig själv inför väntande julbord. Jävligt smart drag, självförtroende är inte direkt på topp av en sån diet. Vågen skriker när jag kliver upp på den och ändå kan jag av någon jävla anledning inte sluta att stoppa i mig fel saker. 
 
Värst av allt är att jag skriver ner min kost just nu för att ge till en dietist och allt går åt skogen och jag har bara mig själv att skylla för det.
Vad hände med den här tjejen? Knäckt av en förkylning?! Skulle inte tro att det är ok va! Dags att hitta tillbaka!👊 Imorgon ska inget onyttigt passera dessa läppar och så fort jag känner mig frisk är det dags att damma av TRX-bandet igen. Nystart!