8 km och barriären är nere.

Galet varmt idag! 
 
Trots värmen så gav jag mig ut idag. Målet var att springa längre än jag gjort hittills. Jag fick gå några gånger eftersom värmen var tryckande, men jag kom 1 km längre än någonsin tidigare och jag är nöjd med det, 8 km på 1.09.
 
7 km har varit en mental barriär för mig så jag är riktigt glad att jag tog mig förbi den även om jag inte sprang i ett svep. Dessutom hade jag galen träningsvärk i benen då älsklingen och jag hade en träningsdate igår med TRX-bandet.
 
Alltså ni som aldrig provat TRX, gör det! Det är så sjukt kul och kan vara asjobbigt om man gör det rätt. Är så glad att jag köpte bandet i våras, det har verkligen gett mig träningsglädjen tillbaka. Att få jobba med musklerna igen känns obeskrivligt bra.
 
Att ha träningen så nära till hands är ett stort plus i kanten. I höst när jobbet och hämtning på skola och förskola drar igång på allvar så vet jag att jag KAN träna när barnen har somnat utan behöva gå utanför dörren. Det känns toppen!
 
Idag slog det mig hur långt jag har kommit. Tänk att jag för 1 år och 4 månader sen hade så svår värk i fogarna att en promenad från parkeringen till mataffären fick mig att vilja gråta och nu springer jag sträckor som jag bara kunde drömma om då.
 
Är stolt över mig själv för att jag har kämpat på och fortsätter kämpa för att nå mina mål. Vad gör dig stolt? 
Glöm inte bort att dricka mycket i sommarvärmen.