Lättroad bebis.

Igår skulle jag köra cardio och vädret ute lockade inte så jag fick ett infall, att köra styrka och kondition i en kombo.
 
Sagt och gjort, bestämde mig för att köra 2 min kondition varvat med olika styrkeövningar mellan. Det blev alltså som ett superset, dvs att man kombinerar två övningar i direkt följd efter varandra och sen upprepar. Tidigare när jag kört styrkeövningar så här på gymmet har jag alltid haft vila mellan mina superset, det hade inte jag igår. Jag körde alltså på non stop i 40 min.
 
Det blev ett superbra pass om jag får säga det själv. Fick upp flåset ordentligt och fick använda pannbenet i slutet för att orka. Så här såg mitt pass ut. (Jag gjorde alla styrkeövningar ×3 med, glömde bara att skriva det).
Som jag nämnt tidigare får man vara lite påhittig när man ska träna hemma utan gymredskap. Eftersom jag inte ville störa grannarna under alltför mycket så valde jag att köra passet i badrummet. Kakel sviktar ju inte som trägolv har en tendes att göra när en flodhäst hoppar omkring på det. 😉
Min hejarklack i format mini vaknade naturligtvis under passet, men blev nöjd när hon fick vakta det ena gummibandet när jag använde det andra och sen båda när jag körde kondition. Igår var helt enkelt en bra träningsdag! 
 
Idag har det också varit en bra träningsdag och jag var helt slut efter passet som min syrra och jag kör efter just nu. Lillan var vaken hela passet och fick agera vikt när jag skulle göra knäböj med axelpress. När jag körde sit ups satt min lilla juvel på magen och skrattade och gjorde små glädjetjut varje gång hennes mor (högröd av ansträngning) kom upp och gav henne en puss. Tur att man har en lättroad unge. 😉