Lättroad bebis.

Igår skulle jag köra cardio och vädret ute lockade inte så jag fick ett infall, att köra styrka och kondition i en kombo.
 
Sagt och gjort, bestämde mig för att köra 2 min kondition varvat med olika styrkeövningar mellan. Det blev alltså som ett superset, dvs att man kombinerar två övningar i direkt följd efter varandra och sen upprepar. Tidigare när jag kört styrkeövningar så här på gymmet har jag alltid haft vila mellan mina superset, det hade inte jag igår. Jag körde alltså på non stop i 40 min.
 
Det blev ett superbra pass om jag får säga det själv. Fick upp flåset ordentligt och fick använda pannbenet i slutet för att orka. Så här såg mitt pass ut. (Jag gjorde alla styrkeövningar ×3 med, glömde bara att skriva det).
Som jag nämnt tidigare får man vara lite påhittig när man ska träna hemma utan gymredskap. Eftersom jag inte ville störa grannarna under alltför mycket så valde jag att köra passet i badrummet. Kakel sviktar ju inte som trägolv har en tendes att göra när en flodhäst hoppar omkring på det. 😉
Min hejarklack i format mini vaknade naturligtvis under passet, men blev nöjd när hon fick vakta det ena gummibandet när jag använde det andra och sen båda när jag körde kondition. Igår var helt enkelt en bra träningsdag! 
 
Idag har det också varit en bra träningsdag och jag var helt slut efter passet som min syrra och jag kör efter just nu. Lillan var vaken hela passet och fick agera vikt när jag skulle göra knäböj med axelpress. När jag körde sit ups satt min lilla juvel på magen och skrattade och gjorde små glädjetjut varje gång hennes mor (högröd av ansträngning) kom upp och gav henne en puss. Tur att man har en lättroad unge. 😉
 

Har ju inga kläder, hur är det ens möjligt?!

Igår rensade jag min garderob (tack för idén bästa Sandra, har några saker du ska få titta på)... För att vara någon som står i timmar innan hon ska ut och med bestämdhet hävdar att hon inte har några kläder så har jag väldigt mycket kläder. Problemet är väl bara att ingenting passar. 
När man står där och drar på sig plagg efter plagg som för två år sen satt som en smäck kan man inte bli annat än ganska uppgiven. Hur kan skillnaden vara så stor?!
Förstår inte hur jag någonsin ska komma i mina kläder igen, känns så lååångt bort. Igår tog jag i alla fall beslutet att ta bort alla kläder som var aningens för stora och alla mammakläder. För dit ska jag inte igen, dags att blicka framåt. Kläder som var på tok för små fick ett eget hyllplan, de ska jag inte ens prova igen förrän sommaren är här.
 
Hur tacklar ni era garderober, gör ni som jag eller har ni en annan strategi?
 

Nu ser jag framåt.

Tänker inte gotta mig i eller gå in på detaljer om min superdipp. Alla behöver en dipp ibland för att samla nya krafter och få tillbaka fokus. Efter en mysig helg med nära och kära känner jag mig på banan igen och är redo att köra på.
(När man tränar hemma får man göra det bästa av situationen och använda sin fantasi för att få till ett bra pass. En pall och brudkista kan vara utmärkta träningsredskap). 
 
Är så tacksam för att jag har en underbar livspartner, en fantastisk familj och fina vänner som finns där och peppar när jag behöver det (ni vet vilka ni är).💖Tack!💖