Träningshelg med älsklingen

Det är inte ofta jag och mitt hjärta får chansen att träna ihop, men tack vare Mickes föräldrar som var på besök i helgen fick vi lyxen att träna ihop BÅDE lördag OCH söndag!!! 😊 För oss är ett träningstillfälle ihop likvärdigt med en date, så knasiga är vi. 😜
Det var så galet mysigt! Som vanligt blev det en hel del skratt, trots att vi körde på riktigt hårt. Älskar att träna ihop med min älskling och inte bara få pusha varandra utan även att få inspireras av varandras utveckling!
 
På lördagen körde vi bröst och triceps och på söndagen rygg och biceps. Jag lyckades förvåna både mig själv och Micke genom att höja mina vikter en hel del på nästan varje övning jämfört med förra gången vi tränade. Känns som om Hannas och mitt träningsprogram hemma har gett resultat som jag faktiskt inte hade vågat hoppas på. 
 
Jag kände mig riktigt stark under båda passen. Självklart tittade jag då och då på magen, höfterna och rumpan och insåg att jag har en bra bit kvar tills jag har den kroppen jag vill ha. Överlag låg dock fokus på att få kontakt med muskeln som skulle arbeta och på känslan i kroppen under pågående övning. 
Tack för att vi fick möjlighet att träna ihop!😚 ❤ 
 
#1 / / Helene Werme:

Ni är så duktiga båda två och jag är så glad att kunna hjälpa er. Passar gärna bästa barnbarnet när vi äntligen kommer till er. Kämpa på. Kram