Som att vinna 1 miljon.

Bara jag tänker på tandläkaren så blir jag kallsvettig. Fy fan för att gå till tandläkaren! 
 
Blev kallad till undersökning när jag höggravid med dottern och kunde pga foglossningen inte ta mig någonstans. Därefter har jag liksom skjutit på besöket... Har kommit med alla möjliga ursäkter för att slippa (och visst det är ju dyrt att gå så till viss del har mina ursäkter känts befogade med tanke på att man inte har så mycket pengar när man är mammaledig). Igår bestämde jag mig ändå för att "ta tjuren vid hornen" och ringa.
 
Fick en tid samma dag (lite väl fort om du frågar mig. 😉😮)!!! Ringde fina mamma❤ som kom över och passade lillstumpan under tiden som jag var borta. I bilen ställde jag in mig på att tandläkaren skulle berätta att min mun var en katastrofzon och att jag minst skulle ha 4 st hål. (I väntrummet såg jag direkt, mycket passande, den här barnboken som jag naturligtvis var tvungen att ta ett kort på. 😨 )
 
Jag var helt inställd på att få genomlida flera lagningar och dyra besök eftersom jag varit så dum och skjutit upp mitt besök, så gissa om jag blev lättad (sån tandläkarskräck) när tandläkaren efter att ha mumlat obegripliga bokstavs- och sifferkombinationer (dem som jag btw tolkade som minst 5 hål) berättade att jag inte hade ett enda hål!!! 
 
Så här har ni en glad tjej som ska fortsätta att "fluxa" varje kväll och bli duktigare på att använda tandtråd. Ibland kan det kännas som om man vinner en miljon fastän plånboken gapar tom. 😉
 
Dags att träna lite medan dottern sover, ha en bra dag! 
 
Publicerat i Allmänt / Mammaliv
Taggar: Foglossning / Mammaliv / tandläkaren