Tid för förändring.

Alltså det är ju fantastiskt att påbörja en sån här förändring under den månaden om året när godis och framförallt chokladen finns ÖVERALLT! 😕
Under gårdagen så flödade choklad och mandelfyllda saffransbullar på jobbet. Mina kollegor åt för glatta livet och vad gjorde jag? Jo, jag satt mitt i detta frosseri med min matlåda.
Ovan några exempel på hur mina matlådor ser ut nuförtiden. Pastan har bytts ut mot matvete och bulgur och för det mesta strör jag solrosfrön på maten för att få i mig nyttigt fett. Storleken på portionerna har minskat, men jag blir mätt fortare nu än tidigare och bäst är att jag håller mig mätt under en längre tid. 
 
Jag känner faktiskt inte att jag missar någonting. Jag får äta gott och mår så mycket bättre i kroppen. Jag tycker mig redan se en förändring runt midjan och byxorna ramlar ner titt som tätt, så nog går det åt rätt håll i alla fall. 
 
Det bästa är att det inte finns några förbud, för de brukar jag inte hantera så bra. Det finns bara bättre och sämre val och valet är mitt. 
 
Jag kanske äntligen hittat min grej, som fungerar för mig.😊 Hoppas det! Längtar så efter att se vad förändringen i kosten ger för resultat till sommaren. Jag tror och hoppas en hel del.
 
Snart är det dags att ta tag i träningen också, men jag tänker inte pressa mig själv. Jag vill inte känna mig tvingad till något för då tröttnar jag snart. Bättre att skynda långsamt och hitta glädjen till träningen igen i min egen takt. 
#1 / / Syster:

Åhhh fina syster du är så duktig :D maten ser ju asgod ut! Mycket bättre än godiset. Kom och laga till mig :)

Svar: Saknar dig!❤
rundtillsund.se