Jul, jul, i år känns det kul!

I vanliga fall brukar julen vara ångest för mig när det kommer till maten. ÄLSKAR choklad och julen är i mångt och mycket choklad i olika former. 
 
I år har jag äntligen fått vertyg för att kunna hantera mitt förhållande till julgodiset på ett bättre sätt och det har (hör och häpnad) fungerat! 
I år har jag ätit det jag VERKLIGEN har velat ha istället för att äta allt som kommit inom min räckvidd. Dessutom har jag ätit allt med måtta. Jag har t ex plockat ut 5 chokladbitar ur asken och sen njutit av dem istället för att kasta i mig 20 st bara för att de har funnits där. 
 
Mår riktigt bra i kroppen och känner mig inte uppsvälld som man kan göra dessa dagar. Har inte gått miste om något eftersom jag ändå har fått äta det jag helst har velat ha.Naturligtvis har det inte varit som det brukar vara en "vanlig" vecka, men det har varit bättre än julen brukar bli i matväg. 
 
Snart är det dags att komma tillbaka till rutinerna, men först kör vi en till runda julfirande till imorgon. "Det blir vad man gör det till"... Något som det "bara" tog strax under 38 år att komma underfund med och förstå innebörden av.😉 God Jul & Gott Nytt År kära läsare.