Rensning

Så blev det återigen dags att rensa garderoben.
Passade på att snygga till den också. Undra hur länge jag kan hålla det snyggt? På något sätt lyckas det alltid bli lika rörigt igen på några dagar. Gu'va jag vill ha en "walk in" någon gång. 
Gjorde även en hylla med kläder som jag inte får röra innan jag når 76 kg. Är rent ut sagt så jävla trött på att fiska fram för små kläder i hopp om att de på något magiskt sätt har blivit större (eftersom jag inte blivit mindre). Nu låter jag dem vara istället så slipper jag må dåligt över det. 
 
Maten går fortfarande bra och jag håller koll på vad jag stoppar i mig. Det där med träningen är dock ett annat kapitel. Inskolning på förskolan, att börja jobba, nya rutiner, tider att passa osv har tagit upp mycket tid och att hålla koll på maten har varit nog just nu.
 
En sak i taget och inte stressa upp sig i onödan är mitt nya motto. Träningen kommer tids nog och nu längtar jag faktiskt efter att få röra på mig igen.
#1 / / Sandra :

Superbra att du är duktig och fortfarande har koll på maten, det är ju a och o 😊 maten är ju svårast att vara duktig med. Träningen tar du när du hinner, inte stressa upp dig för den. Hejja dig! Puss och kram

Svar: Tack söt! Det skulle dock vara skönt att komma tillbaka på alla plan igen.Kram❤
rundtillsund.se