När framgången och resultatet uteblir.

Visst har jag dagar när jag inte heller vill. Dagar då det är tufft, men för det mesta lyckas jag övervinna mina ursäkter för jag vill så gärna bli klar med min viktnedgång någon gång! 
 
Jag har inte gett mig själv utrymme under sommaren att fuska, hitta på ursäkter eller belönat mig själv med mat. Jag har haft mina ätardagar och that's it! 
 
Vissa veckor har även jag fått uteblivna resultat, men eftersom jag vet att jag gör rätt för mig på det stora hela så har jag inte känt mig nedstämd för det utan istället kämpat på. Resultaten har oftast kommit veckan/veckorna efter. 
 
Vi har naturliga platåer. Jag närmar mig en nu. Jag har vägt 84,4kg en gång i min ungdom. Jag vet att min kropp kommer att stagnera där ett tag, det är en trivselvikt som min kropp känner igen. Då gäller det att kämpa på och ta sig förbi den istället för att ge upp. 
 
Jag kämpar VARJE dag med mig själv för jag vill inte vara där jag är nu! Jag har offrat det mesta av det jag helst skulle vilja äta för att nå dit där jag är idag (förutom på lördagar för då njuter jag av det jag saknat) och jag har tvingat mig själv ut för att träna även när det varit tufft. Om jag skulle fuska är jag också fullt medveten om att det kommer att ta mig längre tid att nå mitt mål, valet är mitt. 
 
Allt det här kommer jag fortsätta att göra tills jag når dit jag vill. För i slutändan är målet mer värt än den tuffa resan dit!