Myspromenader

Jag vill inte gå myspromenader just nu. Tyvärr är det oftast det som händer när man går med någon annan. Var ute och gick med en bekant häromdagen som också fått barn. Visst det var trevligt, men det var verkligen en myspromenad. 
 
Vi stannade flera gånger för att hon skulle amma sin bebis som inte kom till ro. Varje gång vi stannade stoppade jag Run keeper för att sedan sätta igång den igen innan vi gick vidare. En promenad som i Run keeper såg ut att ta 72min tog i verkligheten alltså 100min! 
 
Syftet var ju att vi skulle träffas och gå ut och gå, men vi hade olika syften med promenaden. Jag var träningsklädd och hon kom i kjol. Ja, ni förstår säkert vad jag menar. Det var verkligen jättetrevligt, men det gav mig ingenting träningsmässigt så när vi skildes åt var det bara att gå en runda till i mitt tempo. 
Blev en bra dag ändå och jag kom upp i mina 10 000 steg och mer därtill. 😊
Ibland måste man gör som lövet på bilden och stanna upp ett tag innan man rusar på och njuta av nuet utan en massa måsten. (Oj, så djupt det där blev😉).
 
I förrgår tog vi en sån dag, en riktig slappardag hemma och bara mös dottern och jag. Även om det är väldigt mysigt att gå en PW där hon får sova ute i friska luften så kan det behövas dagar där man inte gör någoting alls. Det är viktigt att hitta en bra balans i allt och ta till vara på föräldraledigheten, tiden går fortare än man tror och så liten som hon är idag så liten kommer hon aldrig att vara igen. 
 
Igår fick hon åter sova i vagnen då vi tog en härlig långpromenad i det vackra höstvädret. Det börjar bli kyligare i luften nu. 
Idag ska vi ta en PW, åka till IKEA, storhandla och hinna dammsuga innan vi hämtar storebror från skolan. 😅
 
Jag vill passa på att tack er för alla fina kommentarer (som jag fick både här och på sms) igår på mina före- och efterbilder. Det värme ska ni veta, jag är så glad att ni är med mig på resan och kommer med glada tillrop ibland! Stort tack! 💛🌸Hoppas ni får en toppenhelg! 😊