Kluven, kärleksförklaring.

Idag har jag en sån där dag när hjärnan arbetar febrilt med hundra tankar på en och samma gång.
 
Känner mig så ensam i min kamp mot vikten just nu och är rädd att allt ska stagnera innan jag är klar. Har stått still i vikt ett tag, men ser i spegeln att saker har hänt och kan ha vissa kläder som tidigare bara har samlat damm i garderoben. Är ändå orolig att jag inte ska orka hela vägen in i mål. Får inte stirra mig blind på vågen och låta den bli mitt fall.
 
Saknar att ha min sambo som PT! Kände mig så trygg när han var vid min sida på gymmet jämt och berättade om jag gjorde rätt eller fel i olika övningar. Han fick mig att kliva ur min bekvämlighetszon och göra saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av i träningsväg. Som det är just nu hinner vi inte ens träna ihop.😕😢 Saknar att träna med honom.
 
Känner mig vilsen i hur jag ska nå dit jag var förut. Samtidigt vet jag ju precis vad jag behöver göra. Fast känslan av att vara ensam i viktminskningen finns ändå där. Tänk om jag inte orkar hålla mig själv motiverad. Tänk om jag inte blir klar med min viktminskning någon gång. Vill ju börja bygga upp min kropp igen. Vet att jag måste ner innan jag kan bygga upp igen, men det känns sååå avlägset. 
 
Micke är min största inspirationskälla! Trots att vi inte har sovit en hel natt sen lillan kom så köttar han på på gymmet VARJE dag! Han är beslutsam och får saker gjorda med sin träning utan att hänga upp sin framgång på någon annans närvaro (så som jag gör). Han är fantastisk på alla sätt och vis, jag är så stolt och älskar honom så!!! 💖 (Önskar att jag hade ett pannben som han har, han låter inget hindra honom).
Jag vet att han står bakom och hejar på mig till 110%. 
Han är min stora kärlek och min bästa vän! 💖