Den nakna sanningen, första före- & efterbilder.

Så var det då äntligen dags, "the moment of truth".😨
 
När jag startade bloggen så var det ju min mening att ni skulle få följa med på hela resan, även om det kanske tar emot lite att lägga upp sin kropp för världen att se. (Därav bloggnamnet över bilderna). Egentligen är det ju inte värre än att gå på stranden en dag i bikini (ni får dock ursäkta de inte alltför snygga mammaunderkläderna😉😂). 
 
Ha i åtanke att jag är långt ifrån klar med min förvandling, men jag kan konstatera att jag kommit en bra bit på vägen. 😊 Trodde faktiskt inte själv att jag kommit så här långt. Lätt att bli hemmablind när man ser sig själv varje dag.
 
De första kroppsbilderna är tagna någon gång i slutet av mars, så det är ca 5,5 månader mellan bilderna. 
För mig var det ingen chock att det har hänt minst på ryggen, vet sen tidigare att jag tappar sist där. Huvudsaken är att det går åt rätt håll, vilket det gör även om det går långsamt.
 
Väljer att strunta helt i vad jantelagen säger 😉 och erkänna att jag faktiskt är sjukt nöjd och stolt över mina resultat hittills! 😊 Det här har jag gjort själv och ingen kan ta den prestation ifrån mig. Nu gäller det bara att lägga i en växel till och fortsätta.
 
Som jag skrivit i ett tidigare inlägg så fick jag galet mycket bristningar framtill på magen den här gången med dottern. När jag var gravid med sonen fick jag de flesta bristningarna på sidorna av höften. Den här gång fick jag nästan panik för det blev så många.
 
Vet att jag delar den här paniken om bristningar med många och därför ska ni även få följa min mages återhämtning på bloggen. Förhoppningsvis ger det lite hopp till dig som är höggravid när din hud inte alls gör som du hade hoppas.
 
Jag har iallafall bestämt mig för att oavsett hur min mage ser ut nästa sommar så ska jag visa den med stolthet. Den är beviset för de två bästa händelserna i mitt liv då jag fick mina små älsklingar 💕 och det tänker jag inte skämmas för. Så här kommer min karta över livets viktigaste stunder!
Även om bristningarna alltid kommer vara där så kommer de blekna mer och mer. Så där har ni min nakna sanning, hoppas den kan vara till en inspiration för någon. 
 
Skickade förresten iväg alla bilderna på sms till älsklingen häromdagen när han var på jobbet och på kvällen kom han hem med en vacker bukett rosor.
Tack älskling för att du alltid hejar på mig och visar det i både tanke och handling, det betyder så mycket att jag har ditt stöd på min resa. 💖
 
#1 / / Camilla:

Grymt jobbat vännen! Du är jättefin ❤️ Jag har precis i dagarna bestämt mig för att komma igång med träningen. Nu är det snart 3 månader sen skruttan kom och jag är tokredo att komma igång och komma tillbaka. Du är en inspiration så mig lär du se mer av här! 😊 Puss

Svar: Tack snälla! 💕 Kul att du är på G! Heja dig! Kramar i massor! 💖
rundtillsund.se

#2 / / Sandra :

SuperBra resultat ju! Du är grym och ja blir inspirerad av att köra på själv 😄 puss och kram

Svar: Tack!😚 Vi får peppa varandra. Kram
rundtillsund.se