Sammanfattning av september.

Nu ska jag försöka att sammanfatta september månad. 
 
Vädermässigt (vi svenskar ska ju alltid prata väder så vi börjar väl med det😉) har september bjudit på alla möjliga sorters väder.
 
Det har varit allt från strålande solsken och tokvarmt till isande kallt, dimmigt, blåsigt och regnigt. Vädret har växlat väldigt fort och vissa dagar har växlingarna skett medan man snörat på sig skorna för att gå ut. Oavsett vädret har jag bitit ihop och kört på, regn som sol. Ibland har jag kommit hem dyngsur och ibland genomsvettig och genomvarm.
 
Klockan har inte heller fått styra, utan målet har varit att gå minst en timma om dagen (förutom de dagarna då kroppen har behövt vila). Jag är så nöjd med mig själv för att jag inte låtit väder och tid vara en ursäkt för att inte ta sig ut. 
 
Jag har haft 8 vilodagar på 30 dagar. Jag har gått och sprungit sammanlagt 136 km! Jag har trappat upp träningen successivt under månaden och sista veckan peakade jag träningen genom att gå 5 mil på 5 dagar!
 
Har inte blivit så många styrkepass dock, endast 4 st. Har i och för sig valt att lägga fokus helt på konditionsträning eftersom jag vill gå ner först innan jag börjar bygga. Nästa månad ska jag ändå försöka få till fler styrkepass, älskar och saknar den sortens träning. Finns ju inget negativt med att få in styrkan heller snarare flera fördelar. 
 
Kroppen har för det mesta svarat bra på träningen. Fogarna är inte hundra än vilket jag verkligen har fått känna på när jag har sprungit. Fick en sträckning i höften som inte riktigt ville ge med sig. Knölen på det vänstra smalbenet har lagt sig nu, men i början av mina pass får jag alltid ont i vänster benhinna. Det försvinner när jag varit igång en stund. En blånagel har jag lyckats få på en tå (säkert från skorna), men den kan jag leva med. Annars har det varit rätt ok, peppar peppar (tar i skrivande stund i trä😉)... 
 
Maten har för det mesta fungerat som den ska. Måste bara justera när jag äter eftersom jag ibland har en tendens att missa mellanmålen när det händer oförutsedda saker. Ibland kan jag komma på mig själv vid middagen att jag inte ätit mitt mellanmål mellan lunch och middag. 
 
Tycker att det är svårt att få i mig bra mellanmål också nu när jag äter mjölkfritt. Förr åt man en kesella 1% smaksatt med Funlight och sen var man "good to go". Nu blir det för det mesta havregurt med lite nötter i. 
 
Apropå mjölkfritt så är vi inne på andra dagen av att återigen introducera mjölk i dotterns kost. Inga stora mängder, jag har lagt till mjölk till kaffet. Får se om hon reagerar på det när hon ammar. Om inget händer ökar jag nog mitt intag lite innan jag testar ersättning baserat på obehandlad mjölk till henne (hon får Sempers Lemolace just nu och det fungerar bra). 
 
Bjuder på ett kollage av bilder från september.😊
Målen för oktober är att:
*Gå och springa sammanlagt 200km.
*Få in fler styrkepass och stretchövningarna för marklyft och knäböj.
*Hålla koll på mattiderna. 
*Fortsätta min viktnedgång och nå mitt nästa delmål på 84,4 kg.
 
Nu är det bara att köra på!