Tystnad

Behövde verkligen en paus från allt, därav tystnaden på bloggen.
 
I tisdags gjorde jag ett tappert försök att jogga när sonen hade fotbollsträningen. Efter ca 5 min var benen helt stumma och benhinnorna värkte trots uppvärmning. Stannade och försökte att mjuka upp benen innan jag körde vidare. Efter tre misslyckade försök att få bort värken gav jag upp. Var väldigt besviken, men fick se mig besegrad av min kropp.
 
Blev helt apatisk efter det. Hade ingen lust att göra någonting och fick svårt att hålla träningen igång och sköta maten. Det var som om kombinationen av att ha nått mitt mål förra månaden och allt annat som hänt på sistone hann ikapp mig. Jag behövde tid att få ladda om och hitta glädjen igen.
 
Glädjen till träningen kom helt oväntat tillbaka imorse. Gick en mil på morgonkvisten när jag hade lämnat sonen på skolan och insåg att jag saknat mina promenader.
 
Trots skavsår och fula trädgårdstatyer så gav dagens PW mersmak. (Allvarligt talat, är det en ny trend som jag har missat helt? När blev det snyggt med statyer vid entrén, i trädgården och på uppfarten?! Enligt mig, typ aldrig... 😂)
Hursomhelst, väl hemma fick jag en glad överraskning. Vågen visade, trots några dagars slarv, en viktnedgång. (När jag skriver slarv så innebär det inte godis och andra onyttigheter). Blev extra glad eftersom det inte var en morgonvikt heller, bådar gott inför morgondagens vägning. 
 
Är så glad att jag lyssnade på kroppen och lät den vila. Nu känns det mycket bättre. Tyvärr verkar min foglossning fortfarande spöka så den måste jag ta och kolla upp eftersom det är ett störande moment när jag rör mig. 
 
Som jag skrev så har vi så smått infört mjölk i dotterns kost igen, hittills har det fungerat bra. Först var det bara jag som provade mjölk, men nu har vi även gett dottern lite naturell yoghurt och än så länge har hon inte reagerat. Så ikväll åt jag min första tallrik med kesella 1%.
 
Det var riktigt gott, hur man nu kan längta efter kesella. 😉 Imorgon ska jag äta en bit choklad,.. eller kanske två. Choklad har jag verkligen saknat, choklad och fetaost!😊 Blir nog en grekisk sallad imorgon också. 
Önskar er en fin helg och låter två bilder från dagens PW avsluta detta inlägg. 
 Ta hand om varandra i höstmörkret. 😊
 
#1 / / Helene Werme:

Du är verkligen duktig Lisa. Målmedveten, Både du och Mikael vet vad ni vill och åstadkommer det också. Avundsvärt. Härligt att du kan börja smaka sånt som du avstått så länge. Kämpa på, Kram

Svar: Tack! 😚
rundtillsund.se