Ny månad, nya mål.

Först kommer en kort sammanfattning av oktober. 
 
Oktober var en känslomässig berg- och dalbana utan dess like. Redan i september avsa jag mig mitt pass på gymmet eftersom jag räknade med att det skulle bli en tuff tid framöver (vilket det också blev). 
 
Min första tanke var att jag skulle lägga ner bloggandet helt, men sen kände jag att jag behövde få ett andrum från allt annat som pågår just nu. Är väldigt glad att jag tänkte så för det har verkligen fungerat och fyllt sin funktion.☺
 
I oktober hann jag trots allt nå två av mina mål. Jag gick 20 mil och nådde mitt andra delmål när det gäller vikten på 84,4 kg! Är jättenöjd med!😊 Nu är det dags att sätta nya mål för november.
 
Igår tog jag en minibreak från allt och bara njöt av att vara hemma, välförtjänt enligt mig. 😉 Under gårdagen funderade jag på vilka mål jag skulle sätta upp för den här månaden och det jag kom fram till är följande:
  • Knatta totalt 10 mil. (Vädergudarna kommer ju inte att vara på min sida lika ofta nu och dessutom behöver jag få in andra träningsformer om jag vill fortsätta att få fina resultat på vågen).
  • Jogga (i snigelfart) 😉 totalt 5 mil.
  • Besöka gymmet 10 ggr. 
  • 10 stretchtillfällen hemma.
  • Äta/dricka mer mjölkprodukter i enlighet med mitt kostschema. (Ammar extremt lite nu och barnläkaren på BVC tycker att vi ska prova att introducera mjölkprodukter till dottern ändå). 
  • Gå ner till 81,5 kg.
Dags att leverera igen! 😊
 
Det här linnet skulle jag verkligen vilja ha, det är ju så sant! Jag i ett nötskal! 😊😂