Går på känslan.

Igår var fogen så pass bra att jag kunde ge mig ut med dottern på en promenad, blev en runda på 8km, i inte alltför högt tempo. Alltså inte lika långt som vanligt, men tillräckligt ändå. Är glad att jag kom ut i alla fall. 
(Så här glad ser man ut när man just fått veta att reparationen på bilen gör en ytterligare 2000 kr fattigare för att de hittat fler fel, jippi!😠😕)
 
Vi gick ut runt klockan två och redan då började det skymma. Galet va' fort det blir mörkt nu! 
Dagen innan körde jag konditionspasset och sen stretchen för knäböj och mark ( skrev fel i förra inlägget, skrev utfall istället för mark😊). Hade planer på att ta mig till gymmet lite mer den här månaden, det har ju gått sisådär med det.., som sagt, bilen gick sönder häromdagen så jag har valt att träna hemma istället.
 
Dottern tränar också för fullt. Hon har absolut inget intresse av att krypa. När hon står i krypposition blir hon frustrerad och lyckas åla sig ut till liggande och sen lägger hon pannan i golvet och gråter hejdlöst som om världen har gått under, lillskruttan då💕😂. Men nu har hon hittat sin grej. Hon ska stå och gå.., hela tiden! 
 
Det är ju jättekul att hon tycker det är kul, men efter en halvtimma i ostkrokform när man går runt och stödjer henne så har jag svårt att räta ut mig igen, fogen låser sig liksom. Men lillastumpan är glad och det är viktigast. 😊
Mitt lilla minihjärta! 💖
 
Nu till något helt annat, gjorde en fantastisk köttfärssås med rött vin och muskot i, den blev sååå god! Kan verkligen rekommendera det. Gjorde iordning 1,6 kg nötfärs (10%) så det blev ganska många matlådor till både mig och Micke. 
Som vanligt frös jag in maten platt i fryspåsar så det ska gå fort att tina och inte ta för mycket plats i frysen. 
Personvågen som jag fick låna av min syster är tyvärr inte den mest pålitliga i världen (diffar med två kilo +/-) så jag struntar nog i att väga mig ett tag framöver tills jag köpt en ny våg. 
 
Får gå på känslan så länge och känslan är rätt bra just nu!😊 Hajar liksom till var gång jag ser mig själv i en spegel och det på ett bra sätt. Fettet på magen känns mjukt och trots att det får mig att känna mig som en geléklump så vet jag att det är ett gott tecken. Fett som går från hårt till mjukt är något bra.
 
Maten fungerar kanon just nu! Jag gör aktiva val varje dag och nu när jag kan äta min "vanliga kost" igen med mjölk blir det nästan som en nytändning.
 
Dottern äter fortfarande mjölkfritt till viss del, men hittills har det gått bra med den mjölk vi introducerat.👍Det rullar på helt enkelt. 😊