Stolt × 2

Är så grymt stolt över mig själv idag! 
 
Mitt löfte till mig själv är att jag från måndag till fredag ska utföra minst ett träningspass varje dag. Två pass eller flera är naturligtvis en bonus.😊 Idag stod det mellan en PW i tråkvädret - kallt och blåsigt eller ett styrkepass av något slag. 
 
Att gå ut i blåst och kyla lockade inte. Kan meddela att ett styrkepass inte lockade heller.😕 När dottern sov så plockade jag motvilligt fram gummiband och kläder. Då ringde telefonen, det var min bror som undrade om han fick komma förbi. Självklart! Han är ju bäst! 😊 Träningen,  den fick helt enkelt vänta. 
 
Bror min var kvar i ca 1,5h sen var han tvungen att gå eftersom han skulle på möte. Nu hade jag min chans, dottern hade vaknat, jag hade inte ätit lunch, jag skulle städa toaletten osv. Ursäkterna var många och de var frestande att falla för. Jag gjorde inte det! Jag matade dottern, åt min lunch, la plutten och satte på mig träningskläderna. 
Körde ben och vader. När jag hade gjort ett set med 20st squats så fick jag en inre bild att det vore så skönt att göra 100 reps. ( har tidigare gjort ca 60 reps.). Sagt och gjort, fick dem gjorda på 5 set och var så nöjd med mig själv.  Låter kanske fånigt, men min foglossning gör sig fortfarande påmind så för mig var det mycket. Körde ett långt pass med många benövningar bl a bendrag bakåt och sidleds (se bilderna ovan) med gummiband. Det blir dock inga utfall än, är för instabil i höften. Mycket nöjd med mitt pass ändå.
När jag var klar gjorde jag en omelett till mellanmål. Brukar sällan göra så avancerade mellanmål, men kände mig väldigt hungrig. 
 
Nu kommer den andra saken som gjorde mig stolt över mig själv. Blev inte mätt och fick ett fruktansvärt sockersug, får sällan det. Värre var att det inte gick över. Hade ingen lust att spoljera mitt pass med "dålig" mat. Blandade därför havregryn med lite kakao, sojamjölk, kokosfett och sötningsmedel och körde det i micron ca 30 sek. På så sätt stillade jag det värsta sötsuget och sen åt jag ett äpple också. 
 
Blev sen middag ikväll så dagsintaget var nog inte så mycket mer än vanligt skulle jag tro. Anledningen till att jag är nöjd med mitt val är för att sonens godispåse står högst upp i skåpet och jag tänkte inte för en sekund att jag skulle tillfredsställa min godistand med det. Jag lämnar dig med dessa ord.