Igår, idag och ett mål avklarat.

Igår tog vi en PW på 6,5 km i duggregnet. Det var riktigt skönt att komma ut eftersom vi suttit inne hela förmiddagen och tittat på Hundraåringen. Jättebra film måste jag säga, brukar nästan alltid bli besviken på filmer som man ser efter man har läst boken, men den här var bra. I början av promenaden gjorde det ont i vänstra benhinnan, som tur var släppte det efter ca 20 min. 
När vi kom hem körde jag axlar med gummibanden och då fick jag tips av Micke på saker som jag bör tänka på. Det är bra att ha en PT hemma. ;) Han blev dessutom lite sugen på att träna själv trots att han hade vilodag, så det slutade med att vi stod med varsitt band.
Idag har jag varit på MVC på återbesök och efter undersökningen så fick jag veta att det inte märks att jag har fött barn och stygnen jag fick är så fina att de knappt syns. Känns jättekul (med tanke på att jag sprack från Ystad till Haparanda), fick mycket beröm för knipövningarna som tydligen har gett resultat.
 
Det är ett råd jag har till alla nyblivna mammor, ha för vana att alltid knipa när du ammar, på så sätt glömmer du inte bort det. Jag har dessutom valt att lägga in bäckenbottensträning efter varje styrkepass som jag kör.
Idag hände det plötsligt! Vågen stannade på 89,7 kg och jag har därmed nått ett av mina första delmål!!! Så glad jag blev! Äntligen är jag nere under 90 kg. Det gav en nytändning. Min bm som varit på mig om vikten under graviditeten sa även hon att hon såg att jag gått ner så fort jag kom in till henne. Kändes riktigt kul! Är sååå stolt över mig själv!
En sak som gör mig lite orolig är att jag från och med idag ska äta mjölkfritt. Dottern har fått kolik och eftersom jag ammar så behöver jag anpassa min kost. Problemet är det att mitt kostupplägg som jag äter just nu innehåller mycket mjölk. Allt ifrån frukostyoghurten till kvällens proteinshake måste ersättas av något utan mjölkprotein. Blir lite krångligt, men jag gör det naturligtvis ändå, allt för lillstumpan. 

#1 / / sandra:

Åh vad skönt med en pw i regn. Du mötte inte så många på promenaden va? ;-) hur gör du nu med kosten? Blir det laktosfritt? Ha en skön dag nu. Kram

Svar: Inte laktosfritt utan mjölkproteinfritt... Galet jobbigt! P
rundtillsund.se

#2 / / Syster yster:

Heja syster va duktig du är!! :*