Det gick ju så bra nu...

I lördags hade jag ätardag. Innan dottern var påtänkt gick jag på ett kostprogram som Mickes kollega gjorde till mig. 6 dagar i veckan skulle kosten hållas väldigt strikt med den 7:e dagen fick jag gå bananas! 😊 Kommer så väl ihåg när jag fick schemat. Noterade ganska snabbt att schemat endast gällde 6 dagar och frågade kollegans man: 
" Den 7:e dagen då?"
Svaret var: 
"Då gör du som du vill..."
Lät nästan för bra för att vara sant så jag frågade lite trevande:
"Så..  om jag vill äta en chokladbit så är det okej?"
Han gav mig ett leende och svaret blev:
"Om du vill äta en hel chokladkaka så gör du det."
Kan tilläggas att han själv hade ätardag den där dagen och just tryckt i sig 3 Arrakbollar efter frukost.😁
 
Jag kör kostschema nu igen efter graviditeten och det fungerar bevisligen eftersom jag även denna vecka gick ner -1kg. Förra veckan var första gången sen starten som jag gick upp, men det hade nog med kostomställningen att göra när jag tog bort alla mejeriprodukter och blev lite "vilse i pannkakan".
Så i lördags lyxade jag till det med potatis till middag eftersom det inte blir så mycket av den varan till vardags. 
 
Micke hade gjort ett fruktfat och jag smakade lite av frukten, men min söttand var inte nöjd med det. 
Jag gjorde också en persikopaj som blev riktigt god. Till den fick jag äntligen chansen att smaka Oatlys vaniljsås (gjord på havre). Helt okej måste jag säga, inte dum alls. 
För övrigt har helgen varit fylld av sol och långpromenader.  Jag åt årets första GB-glass också. Kanske inte helt oväntat en god mjölkfri Piggelin. 😉
Älskar den här årstiden! Liljekonvaljdoften i skogen och de gröna ängarna. 
Inget slår den svenska naturen under sommarhalvåret. ☺
Så här såg helgen ut motionsmässigt. Igår fick jag dessutom till ett styrkepass - axlar och biceps. Kanske inte den bästa kombon, vad vet jag. Just nu vill jag bara hitta glädjen i att träna igen och därför kör jag det som faller mig in. Resonerar så att bättre att jag kör något än att inte köra alls. Från totalt stillasittande är all träning bättre än ingenting.   
Tyvärr verkar Runkeeper leva sitt eget liv ibland och fast jag gick samma sträcka i söndags och igår så skiljer det en hel del. Hm, undra vilken distans som är den rätta?
 
Som rubriken lyder, det gick ju så bra just nu...
 
Varför är det alltid så att när man får flyt på saker och ting ska något komma och bita en i häcken.  Har fått ont i benhinnan på vänsterbenet när jag har gått mina PWs i snigeltempo. Igår förstod jag varför... 
Har fått en svullnad på vänstersidan och inatt råkade Micke komma åt utsidan av vänsterfoten med sitt knä och det gjorde så ont. Gör ont i fotryggen när jag går här hemma idag så imorse bestämde jag mig för att ta en vilodag, vill inte förstöra något nu. Känns dock väldigt trist... 
 
Hoppas att det går över snart och att jag kan fortsätta med mina promenader.