Skam den som ger sig.

Imorse skulle Micke till gymmet och jag bad honom att ta med en sak från mitt skåp när han ändå var där. Nyckeln till mitt hänglås sitter på min hemmanyckel så han tog med sig hela nyckelknippan. När han stod i dörren bad jag honom att slänga soppåsen på vägen ut. 
 
När han hade gått tog jag på mig träningskläder och fixade med allt till dottern. Här skulle det minsann ut och gås en PW. Gissa om jag blev snopen när jag stod i hallen med dottern i liggdelen till vagnen, redo att ge mig ut och det inte fanns någon nyckel hemma alls... 😮 Av misstag hade Micke fått med sig båda nycklarna eftersom han tagit sin för att komma in i soprummet. 
 
Det var bara att ta upp en (vid det här laget) rätt irriterad dotter som väntat på sin mamma och försöka att natta henne i sängen. 
 
Blev först irriterad över att vi inte kom ut, men jag var ju redan ombytt så det var bara att skapa en plan B. 
 
 
Idag fick det här bli min lekplats istället. Gick hur bra som helst och blev ett riktigt bra mag-, ben- och ryggpass. Lilla sessan sov så gott hela tiden och vaknade först efter det att sittande rodd avslutats. Hon var på ett strålande humör och fick agera viktplatta genom att sitta på min mage när jag gjorde höftlyft.😊 La till den övningen eftersom jag behöver få mer stabilitet i min höft efter flera månaders foglossning. 
 
#1 / / Ellenore:

Vad duktig du är! :)

Svar: Tack snälla du!
rundtillsund.se