Aj!

Igår lyckades jag få till ett härligt styrkepass på hemmaplan igen. Micke erbjöd sig att vara hemma medan jag tränade i fall att dottern skulle vakna. Jag tyckte att det var bättre att vi blev klara med våra träningar samtidigt, eftersom lillfisen brukar sova ett bra tag så trodde jag inte att hon skulle vakna den här gången heller. Micke drog alltså till gymmet och 5 min efter att han gått vaknade vår lilla solstråle. Tji fick jag...😊
 
Gick bra ändå. Hon fick sitta i sin babysitter och ligga i sitt babygym och var ok med det. Jag körde bröst och biceps. Mitt i passet fick jag ge henne mat, sen var det bara att köra igen.
 
Att träna med gummiband är underskattat, man kan göra grymt många övningar som är likvärdiga de man får till på gymmet. Allt man behöver ha är lite fantasi. Hur som helst, körde på och kände ingenting. Efter passet skulle jag lyfta upp lillan och då. AJ! Nackspärr!
 
Så när Micke kom hem fick han agera massör innan det hann stelna till ordentligt. Vågade inte sätta på Linnex (ett liniment) eftersom vi skulle ut i värmen och gå. Hade säkert blivit galet varmt i solen. Ni som har testat det vet vad jag pratar om. Linnex har alltid varit min bästa vän på gymmet när jag fått sträckningar och andra skador. Fick t ex benhinneinflammation en gång och hade inte klarat av att leda mina cykel- och coreklasser om det inte vore för min bästa vän. Hade galet ont och Linnex blev min räddning.
 
Därför vill jag idag slå ett slag linement. 😊