Aj!

Igår lyckades jag få till ett härligt styrkepass på hemmaplan igen. Micke erbjöd sig att vara hemma medan jag tränade i fall att dottern skulle vakna. Jag tyckte att det var bättre att vi blev klara med våra träningar samtidigt, eftersom lillfisen brukar sova ett bra tag så trodde jag inte att hon skulle vakna den här gången heller. Micke drog alltså till gymmet och 5 min efter att han gått vaknade vår lilla solstråle. Tji fick jag...😊
 
Gick bra ändå. Hon fick sitta i sin babysitter och ligga i sitt babygym och var ok med det. Jag körde bröst och biceps. Mitt i passet fick jag ge henne mat, sen var det bara att köra igen.
 
Att träna med gummiband är underskattat, man kan göra grymt många övningar som är likvärdiga de man får till på gymmet. Allt man behöver ha är lite fantasi. Hur som helst, körde på och kände ingenting. Efter passet skulle jag lyfta upp lillan och då. AJ! Nackspärr!
 
Så när Micke kom hem fick han agera massör innan det hann stelna till ordentligt. Vågade inte sätta på Linnex (ett liniment) eftersom vi skulle ut i värmen och gå. Hade säkert blivit galet varmt i solen. Ni som har testat det vet vad jag pratar om. Linnex har alltid varit min bästa vän på gymmet när jag fått sträckningar och andra skador. Fick t ex benhinneinflammation en gång och hade inte klarat av att leda mina cykel- och coreklasser om det inte vore för min bästa vän. Hade galet ont och Linnex blev min räddning.
 
Därför vill jag idag slå ett slag linement. 😊
 

Skam den som ger sig.

Imorse skulle Micke till gymmet och jag bad honom att ta med en sak från mitt skåp när han ändå var där. Nyckeln till mitt hänglås sitter på min hemmanyckel så han tog med sig hela nyckelknippan. När han stod i dörren bad jag honom att slänga soppåsen på vägen ut. 
 
När han hade gått tog jag på mig träningskläder och fixade med allt till dottern. Här skulle det minsann ut och gås en PW. Gissa om jag blev snopen när jag stod i hallen med dottern i liggdelen till vagnen, redo att ge mig ut och det inte fanns någon nyckel hemma alls... 😮 Av misstag hade Micke fått med sig båda nycklarna eftersom han tagit sin för att komma in i soprummet. 
 
Det var bara att ta upp en (vid det här laget) rätt irriterad dotter som väntat på sin mamma och försöka att natta henne i sängen. 
 
Blev först irriterad över att vi inte kom ut, men jag var ju redan ombytt så det var bara att skapa en plan B. 
 
 
Idag fick det här bli min lekplats istället. Gick hur bra som helst och blev ett riktigt bra mag-, ben- och ryggpass. Lilla sessan sov så gott hela tiden och vaknade först efter det att sittande rodd avslutats. Hon var på ett strålande humör och fick agera viktplatta genom att sitta på min mage när jag gjorde höftlyft.😊 La till den övningen eftersom jag behöver få mer stabilitet i min höft efter flera månaders foglossning. 
 

Ätardagsrecept

OMG!
Om ni aldrig har gjort egen sorbet så är det dags nu. 😊
På min ätardag lyxade jag till det med citronsorbet, inte nyttigt, men åh så gott! 
 
Recept: 
100 g socker
1 dl vatten
1 dl citronsaft
Rivet skal från en halv citron
250 g Oatly mat 13% (kan säkert bytas ut mot vanlig matlagningsgrädde om man så önskar).
 
Koka upp socker och vatten. Låt sjuda i 5 min. Ta av från värmen. Rör i citronsaft och skal. Blanda i Oatlyn sist och rör om. Nu kan du även ha i gul karamellfärg om du så önskar ( annars är blandningen gräddvit). 
 
Häll i en plastskål och ställ in i frysen ca en timma. Efter en timma ta ut och rör om och ställ sedan in igen. Upprepa 3 ggr under de 3 närmsta timmarna. Färdig att servera. Om den är för hård låt den stå ett tag i rumstemperatur. Lycka till! 😊