Reflektion!

Ibland är det bra att stanna upp och ta en titt i backspegeln.
 
Har de senaste dagarna känt mig rätt omotiverad och fått för mig att det inte händer någonting. 
 
Började därför räkna på hur många kilon jag har gått ner hittills och kom fram till att det är 15 kg! 15 kg sen vi åkte in till BB i mars och fram tills idag!
 
Om man sätter det i perspektiv så är dottern faktiskt bara 5 mån och jag strävar ju efter en långsiktig och hållbar förändring, inte en quickfix.
 
Känner mig stolt över mig själv! Jag gör det för min skull, inte för någon annan. 
 
Igår var en bra dag. Jag var med sonen på fotbollsträning i ösregn. Eftersom det är en löpbana i anslutning till fotbollsplanen bestämde jag mig redan hemma för att slå två flugor i en smäll och träna själv också. 
 
När vi kom dit stod de flesta föräldrarna och frös under sina paraplyn eller sökte skydd i klubbhuset. Själv gav jag mig ut på löpbanan för att gå. Vi var väl ca 7 föräldrar som trotsade regnet. 
 
Gick ett halvt varv med Scooter pumpande i lurarna. Sen fick jag den briljanta idén att jag skulle försöka springa. Sagt och gjort, jag körde intervaller och sprang var gång musiken gick upp i högvarv (som sprintar på en spinningcykel) däremellan gick jag i snabbt tempo. Fick en väldigt konstig hastighet på Runkeeper, men tempot var inte viktigast. Jag sprang mer än jag gick och det är jag nöjd med, man måste börja någonstans.
 
Det viktiga var att jag gjorde det! Jag försökte springa trots att det tog emot och även om jag blev omsprungen av alla. Dessutom var det sååå tråkigt att springa runt i en oval. Jag höll fokus och gjorde det. Jag lät inte regnet bekomma mig och jag lät inte den tunga känslan i kroppen stoppa mig,  jag sprang. 😊 
 
Bäst av allt var belöningen. Att stå i regnet sista kvarten av sonens träning och följa honom på planen och känna tillfredsställelse över att jag hållt vad jag hade sagt till honom innan träningen, att jag också skulle träna. Jag vill vara en bra förebild för honom och igår lyckades jag. 
 
Fick dessutom fina blommor av min älskling.☺ En bra födelsedag helt enkelt. 😊